Sunday, November 1, 2009

Pirmā fotosesija

Visi kucēni kopš vakardienas ir pieņēmušies svarā. Arī mazākā meitiņa un švakākais puisis. Izskatās, ka viņam ar veselību viss ir kārtībā. Jo jau vakar vakarā ļoti, ĻOTI skaļi protestēja un pieprasīja, lai liek pie mammas pupa. Gwena šoreiz ir ļoti gādīga mamma, ne uz brīdi negrib atstāt kucēnus bez pieskatīšanas.

Kucēni mitinās paši savā istabā, kura ikdienā tiek saukta par zaļo istabu, bet, laikā kad mājās ir kucēni, par kucēnu istabu. Pirmās naktis pie viņiem tiek gulēts klāt, lai mamma nejauši viņus nenoguļ vai gadījumiem, ja nepieciešams kādam palīdzēt sameklēt mammas pupu. Ieskatam dažas šodien tapušas bildītes.

5 comments:

  1. Gwena izskatās milzīgi apmierināta ar gaidīšanas rezultātu :))
    ...toties mans puiks jau izšķirstīja kalendāru un izdarīja secinājumus par laika posmu " vismaz pēc mēneša", kad varēs braukt raudzībās:))))

    ReplyDelete
  2. dikti jauka ģimenīte, un mizlu prieks, ka visi mazuļi ir sveiki un veseli! bučas viņiem! :* man arī Ansis jau prasīja, kad tad es plānojot braukt raudzībās. ;))

    ReplyDelete
  3. Solvita, Anda!
    Kucēni sāk kļūt interesanti apmēram no 3 nedēļām. Bet, protams, ja tik ilgi nekādi nevar gaidīt, vienmēr var sarunāt ātrāk :))

    ReplyDelete
  4. Vissirsnīgākie apsveikumi arī no mūsu puses! Vēlam , lai mazie turpina kārtīgi pieņemties svarā, aug lieli, smuki, un tiek pie saviem visforšākajiem saimniekiem. Lai pierāda sevi gan izstāžu ringos (sekojot brāļa Cēzara labajam piemēram), gan dažadās mācībās, gan vienkārši supermīļi un forši, spodrinot savas šķirnes labo slavu! :) Ai, nu pārāk te aizfilosofējos. Patreiz, - lai ēd kārtīgi un aug lieli. :)))

    ReplyDelete
  5. jā, es zinu, ka vēl jau par agru, jo man jau patīk tie, kas jau ķerās bikšu galos un ir razbainieki. :))

    ReplyDelete