Tuesday, November 10, 2009

MĀRTIŅI

Vispirms par galveno - sveiciens visiem Mārtiņiem Mārtiņos! Protams, vislielākais sveiciens, bučas un paldies mūsu pašu Mārtiņam. Galvenajam suņu saimniekam un kucēnu pieskatītājam. Tieši viņš pirmās naktis gulēja klāt kucēniem, bija klāt kad ķeizaroja šos kucēnus, palīdzēja tikt laukā iepriekšējo metienu resnuļiem utt. utt., un KATRU DIENU ir galvenais suņu tētis. Un vislabākais šefpavārs mums pārējiem mājiniekiem. Piemēram, šorīt pat tika uzcepts(a) Mārtiņdienas gailis(vista), lai ēdelīgā ģimenīte nesūdzētos ka nekā nav ko ēst :)))

Tālāk par kucēniem. Precīzāk - šo blogu. Tā ka čaklākās komentētājas ir palikušas slinkas, tad mums radās vēlme uzzināt vai kāds šo visu lasa. Tā nu vakar ievietojām šai blogā apmeklētāju skaitītāju. Man ir liels prieks, ka kādam tas viss tomēr ir interesanti.
Šorīt arī esmu čakli pastrādājusi un izveidojusi jau šīs nedēļas kucēnu galeriju, kura vēl tiks papildināta. Un te būs links uz lapu, kurā tiks pievienotas visas kucēnu galerijas.

4 comments:

  1. Sveicieni Mārtņam Mārtiņos! Un arī visiem Teodoriem vakardienas svētkos! :)
    Šis blogs ir tiešām foršs un interesants, un lasītāju tam noteikti ir daudz, daudz vairāk nekā "ierakstītāju". Es arī ar aizrautību sekoju līdzi notikumiem. :)

    ReplyDelete
  2. Brūnās ģimenītes bildes fantastiskas!
    ...un man jau ļoti patīk arī tā, kur mazais Rūdolfs demonstrē savus divus zobus:))))

    ReplyDelete
  3. nu lāabi, var jau arī te ierakstīt, lai nešķiet, ka neviens neko nelasa, tātad - sveicieni "Teodoriem" vārda dienā, nākamie svecieni Mārtiņam svētkos, un, protams, vislielākie sveicieni mazajiem čubukiem, tāpat, bez vārda dienas vēl!
    un varu pačukstēt, es pat vairākas reizes dienā te ienāku un paskatos vai nav atkal kas jauns un interesants parādījies, tik ne vienmēr ir laiks kaut ko iekomentēt. :)

    ReplyDelete
  4. Solvita, tur Rūdolfs atrāda vēl arī savu smuki kaķa izdaiļoto seju :))
    Anda, ;)

    ReplyDelete