Monday, November 2, 2009

Guļ un ēd.

Ko kucēni dara? Tieši to :) Ēd un guļ. Guļ un ēd. Ko dara Gwena? Gandrīz visu dienu guļ klāt pie kucēniem un tikai ar dzīšanu ir dabūjamā svaigā gaisā uz pāris minūtēm. Nu jā, vēl viņa daudz ēd un daudz dzer. Vārdu sakot - viss notiek, kā tam jānotiek.
Pagaidām ģimenītei pārāk liela cilvēku palīdzība nav vajadzīga, tāpēc es cenšos laiku izmantot lietderīgi - rakstot vēstulītes visiem tiem, kas par mūsu mazuļiem interesējās jau pirms viņu piedzimšanas. Zinu, ka parasti apmēram puse no gribētājiem dažādu iemeslu dēļ atkrīt, bet - tieši tādēļ ir labāk to uzzināt laicīgi. Katrā ziņā - vēl ir brīvi gan puikas, gan meitenes :) Tāpēc gaidam pašus superīgākos un mīļākos saimniekus mūsu mazuļiem. Un tās dažas VISsuperīgākās, jau esošās labju saimnieces (ar pirkstu jau nerādīšu ;) ) - nu saņemieties! Jo mums ļoti gribas, lai vismaz kāds no kucēniem iet uz izstādēm un sadarbojas ar mums arī turpmāk.
Bildes - šodien nebūs. Neko daudz viņi nav vēl paaugušies. :)) Labi - patiesais iemesls - mūsu kamera nav tik laba, lai tumsā fotografētu tumšus mazuļus. Bet, darīsim ko varēsim un cerams bilžu kvalitāte nebūs izšķirošais.
Un vēl - mūsu lielo kucēnu saimnieki. Ja gribas braukt skatīt mazuļus, beidziet slinkot un kautrēties. Mēs esam tai pašā vietā. Tikai padodiet ziņu, kad būsiet!

5 comments:

  1. Ar pirkstu rādīt tiešām nav smuki. :DDDD

    ReplyDelete
  2. Bet dažreiz vajag :P ja ar mietu nesaprot :D

    ReplyDelete
  3. ...njā!!!! ...un tagad, Ieva, vislielākais kompliments no mana dēla... ne skaļi pateikts, bet manis piefiksēts:)))) interneta adrese www.teodori.lv ir izkonkurējusi adresi www.f1.com!!!! Tāds pavērsiens sešgadīga F1 Fana (ar lielo burtu) reitingu tabulā ir nopietns rādītājs!!!

    ReplyDelete
  4. Anda, redz citi mierīgi izlikās ka nesaprata ;)

    Solvita, man prieks! Puisis vienkārši jau zin, kas ir īstās vērtības.

    ReplyDelete
  5. Kristīn, es jau Ievai apskaidroju, nu vismaz centos apskaidrot savus +/- par otru labradoru, uz ko viņa man ieteica izlasīt jauko rakstiņu žurnālā par Tevi un tad padomāt vēlreiz. Izlasīju (super, Tu esi riktīga MALACĪTE!), bet nu pagaidām manas domas attiecībā uz 2 labradoriem dzīvoklī, nav mainījušas. :) Piedodiet, jaukās! :*

    ReplyDelete