Monday, December 7, 2009

Zogu idejas

Šodien te kaut kā klusi :) Varbūt tāpēc, ka pati pusi dienas pa Rīgu biju.
Tad nu man ar radās doma - izmantot šodien citu labās idejas.
Pirms kāda laika kucēnus apciemoja Mr.Blue krustmāte Kristīne un daļu bildes Jūs jau redzējāt mūsu galerijās. Beidzot arī Kristīnes galerija ir gatava un tur ir arī dažas neredzētas bildes un mazliet vairāk ridžbekpuisis Bayo. Un - nav jau par ļaunu apskatīt arī redzētās. Bildes šeit.
Un vēl - viens smuks citāts no mūsu viesu grāmatas, kuru gribējās lai Jūs arī izlasiet:
Sunim nav vajadzīgs lepns auto, liels nams vai dizainera darināts apģērbs. Arī sabiedriskais stāvoklis viņam neko nenozīmē. Pietiek ar jūrmalā izskalotu kociņu. Suns spriež par cilvēku nevis pēc ādas krāsas, reliģiskās piederības vai bagātības, bet gan pēc tā, kāda ir viņa dvēsele. Sunim vienalga, vai tu esi bagāts vai nabadzīgs, skolots vai analfabēts, gudrs vai dumjš. Dod viņam savu sirdi, un viņš tev pretim atdos savējo. Tas patiešām ir ļoti vienkārši, un vienīgi mēs, cilvēki, kas taču esam daudz gudrāki un saprotošāki, vienmēr iekuļamies nepatikšanās, prātodami – kam ir vērtība un kam nav.

2 comments:

  1. :)...man prieks, ka noderēja...un patika ;)

    ReplyDelete
  2. Ļoti labs citāts, un galvenais, ka tīra patiesība! Lai visiem Jūsu mazuļiem tiek tādi saimnieki - tie paši labākie! :)

    ReplyDelete