Wednesday, December 2, 2009

Atrādāmies

Mums ir mēnesis un mēs gribam visiem atrādīties. Kā jau parasti, pirmo reizi mēģinot kucēnus nostādīt un sabildēt - tas ir liels pārbaudījums visiem. Gan kucēniem (viens grib gulēt, otrs skriet, trešais norīt desu visu uzreiz, ceturtais labāk izvēlētos putnu pienu), gan mums (gan dēļ dažādajiem kucēnu raksturiem, gan tādēļ ka ik pa brīdim Rūdolfs ierāpo kadrā vai notiek kāda cita kataklizma). Tāpēc - nevērtējiet pārāk bargi, bet - priecājieties kopā ar mums.

Mr. WHITE
Mr.RED

Mr. BLUE
Miss BORDO

Miss YELLOW

Miss ORANGE
Miss GOLD
Miss VIOLET

7 comments:

  1. Nu super...manuprāt Bordo dāma stāv visslabāk...cik nu es no tā saprotu :)

    ReplyDelete
  2. mans favorīts laikam ir mr.red, bet ne dēļ tā, vai smuki, vai nesmuki stāv, vienkārši man laikam viņš kaut kā aizķēries sirdī. vai nu dēļ sarkanās lentītes, kas ir tādā pašā krāsā kā bija Greisam, vai dēļ kā cita... :)

    ReplyDelete
  3. P.S. bet mana sirds jau tik un tā ir atdota Mākonītim! :)

    ReplyDelete
  4. Lai gan šokolādaiņu bariņu klātienē vēl neesmu sabužinājusi, arī manas vislielākās simpātijas pieder kādam no viņiem! ...tikai nedrīkstu tajā atzīties, jo izteikts vārds materializējas, nu, protams, arī domas dara to pašu:)))) ...un tomēr, bilžu galerijā kucēnu bariņā vienmēr pirmo meklēju viņu:)))

    ReplyDelete
  5. nu re, katram bēbim jau savs fanu pulciņš :D

    ReplyDelete
  6. Jā, pēc šīm pirmām bildēm "balsojumi" ir ļoti atšķirīgi. Patiesībā man par to prieks, jo tas nozīmē ka katram mazulim ir kaut kas labs.

    ReplyDelete
  7. Bet protams, ka katram ir kaut kas labs un viņi visi ir BURVĪGI!!!!! Jau nevaru vien sagaidīt, kad braukšu raudzībās un varēšu šos sabužināt un sabučot! :)

    ReplyDelete